Locaties
Menu
Mokum Events
9.0 van 10 gebaseerd op 256 reviews
Bel ons nu!
020 427 29 09
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016CG
Amsterdam

Gidsen Amsterdam

Zoekt u een gids die u iets meer kan vertellen over Amsterdam? U loopt door een oude binnenstad en zou net even iets willen weten over dat oude gebouw of die mooie kerk. Misschien een leuke historische anekdote over een volkswijk of een lyrisch verhaal over net die ene gracht? Mokum Events organiseert al lange tijd fantastische stadswandelingen en excursies met gidsen door het centrum van Amsterdam. Uw Amsterdam tourgids wordt door Mokum Events geselecteerd op kennis van zaken en een onderhoudende spreekstijl!

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact

Dinner – Escape City Smartphone Game in Amsterdam

Maak kennis met de Escape City Smartphone Dinner Game van Mokum Events in Amsterdam. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet

Sherlock Holmes Smartphone Dinnergame in Amsterdam

Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Diner Game van Mokum Events, hét uitje in de openlucht voor 'investigators' die hun zenuwen in bedwang weten te houden!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet

Sherlock Holmes Smartphone Lunchspel in Amsterdam

Wilt u het meest spannende groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam beleven? Mokum Events biedt het leukste detective verhaal voor u en uw vrienden en collega's. Tijdens deze bloedstollende combinatie van lunch en spel wordt u aangesteld als recherche team en gaan jullie Amsterdam doorkruisen in een moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet

Kolonisten van Catan Dinerspel in Amsterdam

Bij Mokum Events boekt u nu het leukste groepsuitje. De meesten kennen het wel, Kolonisten van Catan, het bordspel. Wij hebben het voor uitgewerkt naar een ‘real life’ City Game in Amsterdam. In het centrum van Amsterdam gaat u hard aan de slag om jullie eigen Amsterdamse kolonie op te bouwen.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet

Kolonisten van Catan Lunchspel in Amsterdam

Mokum Events ontwikkelt voor jullie de leukste populaire bordspellen om in gezellige openlucht city games. Reserveer nu voor uw bedrijfsuitje, familieuitje of vrijgezellenuitje de Kolonisten van Catan Smartphone City Game. Ontdek het centrum van Amsterdam en geniet tussendoor heerlijk van een uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet

Lunch – Escape City Smartphone Game – Borrel in Amsterdam

Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Smartphone Game - Borrel' van Mokum Events in Amsterdam starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet

Escape City Smartphone Game in Amsterdam

Mokum Events biedt u de Escape City Game aan in hartje Amsterdam waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen personen
2.5 uur uur
Favoriet

Heel Holland Bakt in Amsterdam

Bij Mokum Events boekt u nu het smakelijkste groepsuitje in Amsterdam. Tijdens Heel Holland Bakt in Amsterdam van Mokum Events gaat lekker aan de slag met de mooiste taarten.  
Vanaf 6 personen
2.0 uur
Favoriet

Workshop Flashmob in Amsterdam

Wil jij een onvergetelijke bruiloft óf personeelsuitje en werkelijk iedereen versteld zien staan? Dan is de Workshop Flasmob in Amsterdam van Mokum Events iets voor jou!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

Pubquiz Dinerspel in Amsterdam

Even een gezellig avondje uit met vrienden of collega's doet u met het Pubquiz Dinerspel van Mokum Events. Wij nemen u mee voor een oergezellig avondje Amsterdam voor een overheerlijk 3-gangen diner en de leukste quizvragen. Speel mee met de hele afdeling, vereniging of familie en maak van uw avondje in Amsterdam iets bijzonders.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet

Stadsboeren in Amsterdam

Groene vingers krijgen in de Amsterdamse betonjungle, dat is Stadsboeren in Amsterdam van Mokum Events. Hét groepsuitje voor iedereen die genoeg heeft van al dat asfalt en beton! Laat het maar aan onze eigen stadsboeren en boerinnen over om de passie voor de natuur over te brengen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet

Pubquiz Lunchspel in Amsterdam

Welkom bij het Pubquiz Lunchspel van Mokum Events, wij nemen u mee naar een gezellig Amsterdams restaurant waar een gezellige quiz en een perfecte 3-gangen lunch voor u klaar staat. U speelt in verschillende teams om de prachtige hoofdprijs die na afloop zal worden uitgereikt. Echte Mokumse gezelligheid, het ideale arrangement voor uw bedrijfs- of groepsuitje.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet

Bubble Voetbal in Amsterdam

Met een beschermende plastic bal om je lichaam lekker voetballen, in het kort: Bumping Bubble Ball! Samen met Mokum Events organiseert u uw eigen grappige Bubble Voetbal sportevent in Amsterdam. Buiten op het veld, Bubble Voetbal is een ludiek vrijgezellenfeest of groepsuitje voor iedereen die van bubbelende lichaamsbeweging houdt.
Vanaf 12 personen
1 uur
Favoriet

Escape Room in Amsterdam

De Escape Room, de internationale hit van dit moment is natuurlijk ook bij Mokum Events in Amsterdam te boeken. Het is het perfecte groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van het oplossen van raadsels en voor diegenen die niet weglopen voor een beetje spanning.
Vanaf 2 personen
1.5 uur
Favoriet

De Kolonisten van Amsterdam – Smartphone Game

Het populaire bordspel kunt u nu ook spelen in het centrum van Amsterdam. Met meerdere smartphones per team wordt u losgelaten in het centrum van de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Bent u een ware tacticus?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

De Pubquiz in Amsterdam

Bent u een echte ´Pubquiz Master´? Met de Pubquiz van Mokum Events zal blijken wie over de meeste kennis beschikt over diverse uiteenlopende onderwerpen. Een gezellig café in het centrum van Amsterdam zal het decor vormen voor dit spectaculaire arrangement!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet

Body Worlds: The Happiness Project

De permanente anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van échte menselijke lichamen tonen de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Je leert onder meer dat mensen die gelukkig zijn, enkele jaren langer leven dan mensen die ongelukkig zijn. Dat is goed nieuws in een land waarvan de bevolking al jaren tot de meest gelukkige ter wereld hoort :-)  
Vanaf 10 personen
1,5 uur
Favoriet

Workshop Trendy Taarten Maken in Amsterdam

Wilt u vooral een smakelijk groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren op een gezellige locatie in Amsterdam? Tijdens de workshop Trendy Taart Creatie van Mokum Events komen alle stappen wat betreft voorbereiding, vulling en decoreren van een taart aan bod.
Vanaf 8 personen
3.0 uur
Favoriet

Popquiz Lunch in Amsterdam

Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Mokum Events in Amsterdam zeker iets voor u.
Vanaf 10 personen
3,5 uur
Favoriet

Ranking the Stars Bedrijfsuitje in Amsterdam

Komt het echte persoonlijke gesprek op kantoor er echt niet van? Zit er altijd net even teveel ruis in de communicatie als u net even door wilt vragen? Met het Ranking The Stars bedrijfsuitje van Mokum Events leren uw collega's elkaar pas echt goed kennen! Hier en daar worden wat ludieke geheimen onthult en komt u tot de ontdekking dat iedereen zo zijn eigen strapatsen heeft. Het is het ideale bedrijfsevenement om eens gezellig tot elkaar te komen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet