Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Amsterdam
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:
Mokum Events Amsterdam
9.2 van 10 gebaseerd op 240 reviews

Gidsen Amsterdam

Zoekt u een gids die u iets meer kan vertellen over Amsterdam? U loopt door een oude binnenstad en zou net even iets willen weten over dat oude gebouw of die mooie kerk. Misschien een leuke historische anekdote over een volkswijk of een lyrisch verhaal over net die ene gracht? Mokum Events organiseert al lange tijd fantastische stadswandelingen en excursies met gidsen door het centrum van Amsterdam. Uw Amsterdam tourgids wordt door Mokum Events geselecteerd op kennis van zaken en een onderhoudende spreekstijl!

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact Noortje

Rondleiding Jordaan in Amsterdam

Waarom Mokum Events zo heet, heeft o.a. met dit event te maken: een Rondleiding Jordaan, het meest Mokumse gedeelte van Amsterdam. Dat mag u niet missen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

Rondleiding Wallen: Koekeloeren bij de hoeren

De rondleiding 'Koekeloeren bij de hoeren' van Mokum Events is voor iedere man die nog nooit op De Wallen in Amsterdam is geweest (of geweest zegt te zijn).
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

Rondleiding Wallen in Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit voor een Rondleiding Wallen, de bekendste buurt van Amsterdam, met een gids langs peeskamers en bordelen in de hoerenbuurt.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

Spook Tour in Amsterdam

U leert Amsterdam in de Spook Tour van Mokum Events op een hele nieuwe manier kennen. De stad kent veel verhalen en mythen over spoken en geesten.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet

Rembrandt Tour in Amsterdam

Rembrandt van Rijn, geboren Leidenaar: onze grootste schilder en etser. De Rembrandt Tour toont waar hij in Amsterdam woonde, werkte en inspiratie op deed.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet