Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Amsterdam
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:
Mokum Events Amsterdam
9.3 van 10 gebaseerd op 246 reviews

Incentives Amsterdam

U wilt iets organiseren voor een groot of klein gezelschap in het hart van Amsterdam? Het moet enigszins gezellig, ludiek en soms ook spannend zijn? U krabt is aan uw achterhoofd en bedenkt dat er mensen moeten zijn die er echt verstand van moeten hebben, die hiervan hun werk hebben gemaakt. Wat dacht u van Mokum Events, een evenementenbureau met jarenlange ervaring in het organiseren van leuke incentives. Kom is bij ons langs en bespreek uw wensen en voorkeuren, wij sturen u zeker in de goede richting!

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact Noortje

Heel Holland Bakt in Amsterdam

Bij Mokum Events boekt u nu het smakelijkste groepsuitje in Amsterdam. Tijdens Heel Holland Bakt in Amsterdam van Mokum Events gaat lekker aan de slag met de mooiste taarten.  
Vanaf 6 personen
2 uur
Favoriet

De Winterwonderland Show in Amsterdam

Geniet nu van de meest extravagante show in Amsterdam bij Mokum Events! Het thema Burlesque van de Winterwonderland Show is speciaal om u warm te houden tijdens de koudste dagen van het jaar!
Vanaf 2 personen
4 uur
Favoriet

Amsterdam Light Festival: Unieke dinnercruise door Amsterdam

Mokum Events heet u welkom bij het Amsterdam Light Festival. Geniet van de prachtige lichtsculpturen tijdens de donkere wintermaanden tijdens deze unieke Amsterdam Light Festival dinnercruise van Mokum Events en geniet van dit jaarlijkse festival voor jong en oud dat de stad omtovert tot een ware lichtstad.
Vanaf 20 personen
2.5 uur
Favoriet

Workshop Flashmob in Amsterdam

Wil jij een onvergetelijke bruiloft óf personeelsuitje en werkelijk iedereen versteld zien staan? Dan is de Workshop Flasmob in Amsterdam van Mokum Events iets voor jou!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

Pubquiz Dinerspel in Amsterdam

Even een gezellig avondje uit met vrienden of collega's doet u met het Pubquiz Dinerspel van Mokum Events. Wij nemen u mee voor een oergezellig avondje Amsterdam voor een overheerlijk 3-gangen diner en de leukste quizvragen. Speel mee met de hele afdeling, vereniging of familie en maak van uw avondje in Amsterdam iets bijzonders.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet

Stadsboeren in Amsterdam

Groene vingers krijgen in de Amsterdamse betonjungle, dat is Stadsboeren in Amsterdam van Mokum Events. Hét groepsuitje voor iedereen die genoeg heeft van al dat asfalt en beton! Laat het maar aan onze eigen stadsboeren en boerinnen over om de passie voor de natuur over te brengen.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet

Pubquiz Lunchspel in Amsterdam

Welkom bij het Pubquiz Lunchspel van Mokum Events, wij nemen u mee naar een gezellig Amsterdams restaurant waar een gezellige quiz en een perfecte 3-gangen lunch voor u klaar staat. U speelt in verschillende teams om de prachtige hoofdprijs die na afloop zal worden uitgereikt. Echte Mokumse gezelligheid, het ideale arrangement voor uw bedrijfs- of groepsuitje.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet

Workshop Mindf*ck

De Workshop Street Magic is gebaseerd op het TV-programma ‘Mindf*ck'. Tijdens de workshop zal de magician van Mokum Events jullie verbazen met de meest magische en hilarische acts!  
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

Workshop Suppen in Amsterdam

Suppen... wat is dat??? Suppen is afgeleid van het woord ‘SUP’, oftewel: Stand Up Paddle. Met de Workshop Suppen van Mokum Events  zullen jullie de Amsterdamse grachten op een bijzondere manier verkennen, namelijk met een surfboard en een peddel.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet

The Pain Game in Amsterdam

Reserveer het spannendste vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam van dit moment, de Pain Game van Mokum Events.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

Bubble Voetbal in Amsterdam

Met een beschermende plastic bal om je lichaam lekker voetballen, in het kort: Bumping Bubble Ball! Samen met Mokum Events organiseert u uw eigen grappige Bubble Voetbal sportevent in Amsterdam. Buiten op het veld, Bubble Voetbal is een ludiek vrijgezellenfeest of groepsuitje voor iedereen die van bubbelende lichaamsbeweging houdt.
Vanaf 12 personen
1 uur
Favoriet

Escape Room in Amsterdam

De Escape Room, de internationale hit van dit moment is natuurlijk ook bij Mokum Events in Amsterdam te boeken. Het is het perfecte groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van het oplossen van raadsels en voor diegenen die niet weglopen voor een beetje spanning.
Vanaf 2 personen
1.5 uur
Favoriet

De Kolonisten van Amsterdam – Smartphone Game

Het populaire bordspel kunt u nu ook spelen in het centrum van Amsterdam. Met meerdere smartphones per team wordt u losgelaten in het centrum van de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Bent u een ware tacticus?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

De Pubquiz in Amsterdam

Bent u een echte ´Pubquiz Master´? Met de Pubquiz van Mokum Events zal blijken wie over de meeste kennis beschikt over diverse uiteenlopende onderwerpen. Een gezellig café in het centrum van Amsterdam zal het decor vormen voor dit spectaculaire arrangement!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

Body Worlds: The Happiness Project

De permanente anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van échte menselijke lichamen tonen de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Je leert onder meer dat mensen die gelukkig zijn, enkele jaren langer leven dan mensen die ongelukkig zijn. Dat is goed nieuws in een land waarvan de bevolking al jaren tot de meest gelukkige ter wereld hoort :-)  
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet

Jordaantour, Rondvaart en Theatervoorstelling Anne in Amsterdam

Wilt u even gezellig uitgaan in Amsterdam met vrienden of collega's? Met deze volledig verzorgde Jordaantour met gids met aansluitend de inmiddels bekende theatervoorstelling Anne, maakt u van uw dagje uit in Amsterdam iets zeer speciaals.
Vanaf 10 personen
6 uur
Favoriet

Workshop Pimp My Wardrobe in Amsterdam

Tijdens de workshop Pimp My Wardrobe van Mokum Events in Amsterdam leren jullie opnieuw gebruik te maken van al die kleding die jullie nooit meer dragen!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

Workshop Trendy Taarten Maken in Amsterdam

Wilt u vooral een smakelijk groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren op een gezellige locatie in Amsterdam? Tijdens de workshop Trendy Taart Creatie van Mokum Events komen alle stappen wat betreft voorbereiding, vulling en decoreren van een taart aan bod.
Vanaf 8 personen
3 uur
Favoriet

Popquiz Lunch in Amsterdam

Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Mokum Events in Amsterdam zeker iets voor u.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet

Winterse Smartlappenboot in Amsterdam

Amsterdamser kan het gewoon niet! En tegen de toeristen:  More Mokum is impossible! Johnny Jordaan, Andre Hazes en noem ze maar op, u kunt het zo gek niet bedenken of deze beroemde volkszangers komen wel langs tijdens deze Winterse Smartlappenboottocht van Mokum Events!
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet