Incentives Amsterdam

U wilt iets organiseren voor een groot of klein gezelschap in het hart van Amsterdam? Het moet enigszins gezellig, ludiek en soms ook spannend zijn? U krabt is aan uw achterhoofd en bedenkt dat er mensen moeten zijn die er echt verstand van moeten hebben, die hiervan hun werk hebben gemaakt. Wat dacht u van Mokum Events, een evenementenbureau met jarenlange ervaring in het organiseren van leuke incentives. Kom is bij ons langs en bespreek uw wensen en voorkeuren, wij sturen u zeker in de goede richting!

Ranking the Stars spel in Amsterdam

Een fantastische spel in Amsterdam beleven? Speel Ranking the Stars van Mokum Events, met onze eigen 'Paul de Leeuw' als doldwaze quizmaster.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

Muzikale Tour met Pannenkoekenlunch en Canal Bike Run in Amsterdam

Beleef Mokum Events' Muzikale Tour met Pannenkoeklunch en Canal Bike Run. Wandel eerst in Amsterdam door de Jordaan, langs de Wester, door smalle straatjes.
Vanaf 20 personen
5 uur
Favoriet

Bonbon Workshop – Diner in Amsterdam

Voor de echte fijnproevers heeft Mokum Events in Amsterdam de Bonbon workshop 'Pralineren & Dineren': een heel 'puur' arrangement.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet

Diner – Spooktocht in Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit de griezelige Diner - Spooktocht inĀ Amsterdam te beginnen met een heerlijk 3-gangen diner, met gedimd licht en fluisterende ober.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet

Schilderworkshop in Amsterdam

Ontdek met Mokum Events uw verborgen talenten in de Schilderworkshop in Amsterdam en maak uw eigen 'doeken', onder leiding van deskundige artiesten.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet