Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:
Mokum Events Amsterdam
9.1 van 10 gebaseerd op 226 reviews

Incentives Amsterdam

U wilt iets organiseren voor een groot of klein gezelschap in het hart van Amsterdam? Het moet enigszins gezellig, ludiek en soms ook spannend zijn? U krabt is aan uw achterhoofd en bedenkt dat er mensen moeten zijn die er echt verstand van moeten hebben, die hiervan hun werk hebben gemaakt. Wat dacht u van Mokum Events, een evenementenbureau met jarenlange ervaring in het organiseren van leuke incentives. Kom is bij ons langs en bespreek uw wensen en voorkeuren, wij sturen u zeker in de goede richting!

Schilderworkshop in Amsterdam

Ontdek met Mokum Events uw verborgen talenten in de Schilderworkshop in Amsterdam en maak uw eigen 'doeken', onder leiding van deskundige artiesten.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

Wie is de Rat Spel in Amsterdam

Mokum Events' Wie is de Rat klinkt als Wie is de Mol. Dat klopt. Bij dit spel in Amsterdam moet je op je hoede te zijn: een van je medespelers is de Rat!
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet

Cursus Plat Amsterdams

Echt Mokums leer je in de Cursus Plat Amsterdams van Mokum Events, deels gebaseerd is op de oude Joodse dialecten en Bargoens, taal van de onderwereld.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet

Muzikale Tour met Pannenkoekenlunch en Canal Bike Run in Amsterdam

Beleef Mokum Events' Muzikale Tour met Pannenkoeklunch en Canal Bike Run. Wandel eerst in Amsterdam door de Jordaan, langs de Wester, door smalle straatjes.
Vanaf 20 personen
5 uur
Favoriet

Diner – Spooktocht in Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit de griezelige Diner - Spooktocht inĀ Amsterdam te beginnen met een heerlijk 3-gangen diner, met gedimd licht en fluisterende ober.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet