Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Amsterdam
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:
Mokum Events Amsterdam
9.2 van 10 gebaseerd op 240 reviews

VVV Amsterdam

Mokum Events werkt in nauwe samenwerking met het VVV in Amsterdam. Sinds lange tijd zijn wij ‘official partner’ van het VVV. Dit houdt in dat wij garant staan voor kwaliteit en service van hoog niveau. Het VVV Amsterdam, ook wel bekend als het ATCB, het ‘Amsterdam Toerisme & Congres Bureau’, heeft besloten om onze diensten aan hun bezoekers aan te beiden. Als u dus een leuk evenement wilt organiseren kunt u de site van de VVV bezoeken of u kunt direct op zoek gaan naar uw gezellige uitje Amsterdam binnen onze site!

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact Noortje

Muzikale Tour met Pannenkoekenlunch en Canal Bike Run in Amsterdam

Beleef Mokum Events' Muzikale Tour met Pannenkoeklunch en Canal Bike Run. Wandel eerst in Amsterdam door de Jordaan, langs de Wester, door smalle straatjes.
Vanaf 20 personen
5 uur
Favoriet

Broodjeslunch met Steptocht en Proeverij in Amsterdam

Mokum Events ontvangt u voor de Broodjeslunch met Steptocht en Proeverij eerst in Amsterdam in een geselecteerd etablissement, om van de lunch te genieten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet

Macaber Mokum Mysterie-spel in Amsterdam

Mokum Events neemt u in 'Macaber Mokum' mee naar donker Amsterdam, om u het gruwelijke mysterie en best verborgen geheim van de stad te laten meemaken.
Vanaf 8 personen
3 uur
Favoriet

Knallen op de Wallen met Lunch en Barre(n)tocht in Amsterdam

Knallen op de wallen van Amsterdam met Mokum Events? Dat is kiekjes schieten, fotograferen. Dat klinkt wel leuker dan 'fotograferen in de Rosse Buurt, toch?
Vanaf 10 personen
6 uur
Favoriet

Grachtenvaart met Lunch en Fietstocht in Amsterdam

Mokum Events heeft veel ervaring in het organiseren van een gezellige Grachtenvaart met Lunch en Fietstocht rond de grachten van Amsterdam.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet