Culinaire Uitjes Amsterdam

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Moordlunch in Amsterdam
Een heerlijke lunch van Mokum Events in de binnenstad van Amsterdam, met als inzet het oplossen van een gruwelijke moord. Letterlijk een Moordlunch dus.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Happen en Trappen in Amsterdam
Het Happen en Trappen arrangement van Mokum Events is lekker fietsen door Amsterdam met een gids en onderweg drie toprestaurants bezoeken.
Vanaf 10 personen
4,5 uur uur
Favoriet
Ranking the Stars lunch in Amsterdam
In de Ranking the Stars Lunch van Mokum Events in Amsterdam is het smullen geblazen én leert u uw collega's of vrienden op een hele andere manier kennen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Amsterdam
In het Ranking the Stars Diner van Mokum Events gaat u in Amsterdam uw vrienden of collega's eens goed onderzoeken op de meest interessante geheimen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef in Amsterdam?
Wordt u de nieuwe Meesterchef van Amsterdam? Ontdek nu wie binnen uw gezelschap de beste chefs zijn, met deze culinaire workshop van Mokums Events! Zo weet u in het vervolg bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor het eten.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Crime City Tablet Brunch Game in Amsterdam
Maak in Amsterdam kennis met de crime city brunch game. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijk 3-gangen brunch. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie!
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Get the Picture Brunch in Amsterdam
Spelen en genieten, dat is 'get the picture brunch' Amsterdam; speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Mokum Events. Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
High Tour Amsterdam
Laten we deze High Tour rustig aan beginnen met een overheerlijk gebakje en een kopje koffie. Na deze heerlijke neemt onze gids jullie gelijk mee door het centrum van de stad voor een leuke rondleiding.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Speurtocht Brunch Amsterdam
Vandaag doen we een speurtocht en brunch tegelijk, met de speurtocht brunch in Amsterdam, van Mokum Events. We beginnen deze middag met een heerlijk voorgerecht in een gezellig restaurant. Nadat iedereen weer even heeft bijgepraat gaan we beginnen met het spel!
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Empire City Brunch Tablet Game in Amsterdam
Maak in Amsterdam kennis met de Monopoly Brunch Tablet Game van Mokum Events: een hypermodern, virtueel GPS spel, mét een overheerlijke brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Popquiz Lunch in Amsterdam
Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Mokum Events in Amsterdam zeker iets voor u.
Vanaf 10 personen
3,5 uur
Favoriet
Workshop Trendy Taarten Maken in Amsterdam
Wilt u vooral een smakelijk groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren op een gezellige locatie in Amsterdam? Tijdens de workshop Trendy Taart Creatie van Mokum Events komen alle stappen wat betreft voorbereiding, vulling en decoreren van een taart aan bod.
Vanaf 8 personen
3.0 uur
Favoriet
Creatieve Cupcake Cursus in Amsterdam
Mokum Events neemt u voor de Creatieve Cupcake Cursus mee naar een gezellige ruimte in het centrum van Amsterdam.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Pubquiz Lunchspel in Amsterdam
Welkom bij het Pubquiz Lunchspel van Mokum Events, wij nemen u mee naar een gezellig Amsterdams restaurant waar een gezellige quiz en een perfecte 3-gangen lunch voor u klaar staat. U speelt in verschillende teams om de prachtige hoofdprijs die na afloop zal worden uitgereikt. Echte Mokumse gezelligheid, het ideale arrangement voor uw bedrijfs- of groepsuitje.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Amsterdam
Even een gezellig avondje uit met vrienden of collega's doet u met het Pubquiz Dinerspel van Mokum Events. Wij nemen u mee voor een oergezellig avondje Amsterdam voor een overheerlijk 3-gangen diner en de leukste quizvragen. Speel mee met de hele afdeling, vereniging of familie en maak van uw avondje in Amsterdam iets bijzonders.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Heel Holland Bakt in Amsterdam
Bij Mokum Events boekt u nu het smakelijkste groepsuitje in Amsterdam. Tijdens Heel Holland Bakt in Amsterdam van Mokum Events gaat lekker aan de slag met de mooiste taarten.  
Vanaf 6 personen
2.0 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Amsterdam
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Mokum Events in Amsterdam starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Lunchspel in Amsterdam
Mokum Events ontwikkelt voor jullie de leukste populaire bordspellen om in gezellige openlucht city games. Reserveer nu voor uw bedrijfsuitje, familieuitje of vrijgezellenuitje de Kolonisten van Catan Tablet City Game. Ontdek het centrum van Amsterdam en geniet tussendoor heerlijk van een uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinerspel in Amsterdam
Bij Mokum Events boekt u nu het leukste groepsuitje. De meesten kennen het wel, Kolonisten van Catan, het bordspel. Wij hebben het voor uitgewerkt naar een ‘real life’ City Game in Amsterdam. In het centrum van Amsterdam gaat u hard aan de slag om jullie eigen Amsterdamse kolonie op te bouwen.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunchspel in Amsterdam
Wilt u het meest spannende groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam beleven? Mokum Events biedt het leukste detective verhaal voor u en uw vrienden en collega's. Tijdens deze bloedstollende combinatie van lunch en spel wordt u aangesteld als recherche team en gaan jullie Amsterdam doorkruisen in een moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet