Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Amsterdam Dungeon – Diner – Macaber Mokum in Amsterdam

Details over dit uitje
Amsterdam Dungeon Diner Macaber Mokum Events Amsterdam

Mokum Events neemt u eerst mee naar de attractie Amsterdam Dungeon, die het daglicht moeilijk verdraagt, verborgen onder het plaveisel van het Rokin.

16.00 - 17.30 Amsterdam Dungeon

Hier bevindt zich een vreselijk huiveringwekkende wereld, bevolkt door beruchte lieden uit 500 jaar vaderlandse geschiedenis.

Bang om besmet te raken met de pest? Of om tegen uw wil ingescheept te worden als maatje op een schip van de VOC? Angst om voor uw religie op te komen in verband met de wreedheden van de Inquisitie? Als dit het geval is, raden wij u ernstig aan niet deel te nemen aan dit arrangement.

17.45 - 20.00 Diner

Na dit huiveringwekkende avontuur kunt u genieten van een uitgebreid 3 gangen diner in een restaurant naar keuze.

20.00 - 23.00 Macaber Mokum puzzeltocht

Na het diner nemen wij u mee naar donker Amsterdam om u de meest macabere plekjes te laten ontdekken en meemaken. Aan de hand van oude plattegronden komt u in aardedonkere steegjes, duistere sloppen en langs inktzwarte grachtjes. Los het gruwelijke mysterie op aan de hand van verborgen aanwijzingen en met behulp van de kaart en uw looplicht.

Leer de duistere kanten van de stad kennen en probeer de andere teams te slim af te zijn door als eerste de oplossing van het mysterie te vinden. Tijdens een borrel in een (veilig?) Mokumse kroeg kunt u enigszins op adem komen en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Inclusief:
  • Entreetickets Amsterdam Dungeon
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te 'snijden'. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan