Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amsterdam Express opdrachtenspel

Details over dit uitje
Amsterdam Express Spel Mokum Events

Amsterdam Express? Uiteraard, dat doe je niet per ongeluk! Een spel op basis van Peking Express, waarin koppels liftend onderweg opdrachten uitvoeren.

Uiteindelijk wint maar één team.

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in Mokum. U weet niet waar u tijdens deze verkenningstocht terechtkomt en welke gevaren u tijdens dit spelprogramma tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen...!

Tracht aan de hand van de soms cryptische aanwijzingen zo snel mogelijk en zonder geld uit te geven naar het volgende checkpoint , ergens in de binnenstad, te komen. Daar aangekomen wordt u opgewacht door iemand van het Mokum Events team die u een opdracht overhandigt.

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • OV-kaarten
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan