Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bonbon Workshop – Diner in Amsterdam

Details over dit uitje

Voor de echte fijnproevers heeft Mokum Events in Amsterdam de Bonbon workshop 'Pralineren & Dineren': een heel 'puur' arrangement.

16.00 - 18.00 Bonbon Workshop

U wordt ontvangen in Amsterdam met een drankje en misschien wel uw eerste lekkernij.

U gaat heerlijke chocolaatjes maken in een chocolade en bonbon workshop, onder leiding van een echte professional. Dat hij of zij er echt chocola van kan maken, dat zult u gelijk zien, en wat nog belangrijker is, proeven natuurlijk!

Een snufje cacao, een beetje suiker en mix het geheel in een paar leuke gietvormen en warempel, u kan gelijk op de hoek van de straat uw creaties verkopen!

18.15 - 20.30 Dineren

Onze culinaire ontdekkingsreis gaat maar door. Na het leren pralineren gaat u van een 3 gangen diner genieten in een gezellig restaurant. Na afloop kunt u natuurlijk de koffie nuttigen met weer andere chocolaatjes!

Wat wordt u door ons verwend! Of beter gezegd; misschien wordt het hoog tijd dat u zichzelf weer eens verwent!

Tip:

Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Koffie en thee
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer