Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Chocolade & Ijs proeverij in Amsterdam

Details over dit uitje
Chocolade & Ijs proeverij in Amsterdam

Proef en geniet van onweerstaanbare chocolade in het oude centrum van Amsterdam!

Tijdens Mokum Events haar uitgebreide chocoladeproeverij proef je niet alleen onze huis gemaakte pure chocolade (70%), maar ook cacaobier, cacaothee en gelato. Daarnaast staat er een selectie van diverse chocolade voor je klaar: van pure chocolade met zeezout of chilipeper tot een bonbon gevuld met mandarijnensap uit Sicilië.

Gedurende de proeverij wordt er uitleg gegeven over het “Bean to Bar traject” en hoor je hoe wij chocolade maken van cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek.

Naast het chocolade proeven, gaan we ook heerlijke gelato proeven! Moeite met kiezen uit de meer dan twintig gelato smaken in onze vitrine? Bij deze proeverij van Mokum Events is het mogelijk om van alles een beetje te proeven.

Een vleugje van dit, een schilletje van dat, en alleen maar de beste natuurlijke ingrediënten… en dat proef je! De uitleg duurt niet te lang; jullie kunnen meteen samen van het ijs gaan genieten, voordat het gesmolten is.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Chocolade proeven
  • Gelato proeven
  • Water
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan