Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Cocktail Cruise met workshop in Amsterdam

Details over dit uitje

In de Cocktail Cruise van Mokum Events waant u zich Isaac van Love Boat. Beleef Amsterdam, terwijl u in de cocktail workshop zelf cocktails maakt en proeft.

U vaart langs de mooiste plekjes die onze hoofdstad te bieden heeft.

Op deze twee uur durende cruise krijgt u een volledige workshop cocktail shaken en leert u de fijne kneepjes van het vak.

Na een korte theoretische uiteenzetting en een demonstratie gaat u zelf aan de slag. U leert in 12 stappen uw eigen cocktail te shaken. Hilarische momenten worden afgewisseld met serieuze shake-akties.

Al snel voelt u zich een volleerd cocktailshaker en bent u er klaar voor uw vrienden thuis te verrassen met een lekkere cocktail.

Mooie plaatjes en lekkere cocktails maken deze cruise tot een onvergetelijk evenement!

Inclusief:
  • Privé boot
  • Cocktails
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Grachten Cruise samenstellen, bijvoorbeeld met een proeverij in Amsterdam? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan