Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Coole Scootertour in Amsterdam

Details over dit uitje
Coole Scootertour Rondleiding Mokum Events Amsterdam

Mokum Events biedt zelfs twee maal een Coole Scootertour aan in Amsterdam, in samenwerking met Boka Scooterrentals. Samen met een gids door de stad.

Bekijk Mokum eens vanuit het zadel.

We zoemen, samen met onze duopassagiers, (zonder helm want we rijden op nieuwe 25 km/u scooters...!) langs de mooiste plekjes van Amsterdam. Lekker in de open lucht, niet gehinderd door files en andere obstakels. Net zo vrij als op de fiets, maar zonder de vermoeidheid van het trappen!

Uw gids vertelt u alles en meer over de bezienswaardigheden onderweg. Uiteraard kunnen we, als u dat wilt, een kopje koffie of iets anders drinken in één van de vele cafeetjes in de binnenstad.

U heeft keuze uit:

Tour 1: een echte toeristische route

We rijden gedurende ongeveer 2 uur met zijn allen door o.a. de Jordaan, het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat, langs het Museumplein, de Amstel, over het Leidseplein, de Magere Brug en de Wallen. Uw gids laat u de mooiste plekjes zien en beantwoordt al uw vragen.

Tour 2: een route die een andere kant van Amsterdam laat zien!

Tijdens deze tour wordt u, uiteraard onder deskundige begeleiding gedurende ongeveer 3 uur meegenomen naar een aantal bijzondere plekjes van Amsterdam. We nemen u mee naar o.a. het Oostelijk havengebied met haar bijzondere bebouwing op o.a. het Java Eiland, de verbouwde pakhuizen op de Westelijke Eilanden, de Amsterdamse Schoolstijl van de Spaarndammerbuurt en de Albert Cuypmarkt en vele kroegen in de Pijp.

Nota bene!

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te besturen is 18 jaar en u dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Let op:

Er is bij elke boeking een borg vereist. Deze wordt teruggevorderd na het evenement indien er schade vrij is gereden.

TIP:

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan