020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tour per Groepsfiets in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Tour per Groepsfiets in Amsterdam

Waar andere tours vaak maar één deel van de buurt tonen, zie je per Groepsfiets met Mokum Events een groter deel van Amsterdam.

Dit uitje is perfect voor families, bedrijven en vrienden die Amsterdam beter willen leren kennen op een nieuwe manier.

Het uitje bestaat uit een rondleiding per groepsfiets met een bekwame chauffeur/gids die de buurt als geen ander kent. Wees gerust, het uitje bestaat niet uit 2 uur achter elkaar fietsen, want er zijn meerdere stops ingepland.

Tijdens deze stops is er tijd om de benen te strekken, verhalen te horen en de omgeving beter te leren kennen. Deze stops zijn mogelijk aan te passen aan de wensen van de groep.

Deze fiets is geschikt voor max. 15 personen, voor grotere groepen zijn meerdere fietsen beschikbaar. De fiets heeft trapondersteuning en is daarmee de lichtst trappende fiets van Amsterdam! Onze groepsfiets is helemaal in Amsterdamse stijl: tapijt op de bar en mooie lampenkappen.

De tour start naast het Centraal Station, aan de Piet Heinkade. Met de speciale groepsfiets kom je helemaal in de stemming!

Heeft u andere speciale wensen? Laat het ons weten, wij werken graag op maat.

Inclusief:
  • Een professionele gids
  • Een unieke groepsfiets geschikt vanaf 8 personen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • 20 liter bier op de fiets

Uiteraard kunt u dit arrangement uitstekend combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Vraag naar de mogelijkheden!

Dit arrangement is ook te boeken zonder het bier, vraag naar de mogelijkheden!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan