Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – Spooktocht in Amsterdam

Details over dit uitje
Ghostwalk Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit de griezelige Diner - Spooktocht in Amsterdam te beginnen met een heerlijk 3-gangen diner, met gedimd licht en fluisterende ober.

18.30 - 21.00 Diner

Door het gedimde licht komt u al snel in de stemming voor het tweede deel van het programma.

21.00 - 23.00 Spooktocht met gids

Amsterdam kent veel verhalen en mythen over spoken en geesten, die in de donkere krochten en steegjes hun kamp hebben opgeslagen. Aan de hand van een professionele gids neemt Mokum Events u mee door de roemruchte en sinistere geschiedenis van Mokum.

Er worden u tijdens de tour de meest geheimzinnige anekdotes verteld en u kijkt af en toe achterom naar de schaduw die u lijkt te volgen. De talrijke deftige families die in vorige eeuwen in deze stad woonden hebben nog steeds veel te vertellen...

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En dat heeft u tijdens deze spooktocht misschien wel nodig!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan