Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Room in Amsterdam

Details over dit uitje

De Escape Room, de internationale hit van dit moment is natuurlijk ook bij Mokum Events in Amsterdam te boeken. Het is het perfecte groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van het oplossen van raadsels en voor diegenen die niet weglopen voor een beetje spanning. Teambuilding ‘under pressure’ dus.

Laat je samen opsluiten in een escape room waar je even kunt ontsnappen aan de werkelijkheid. Beleef één van de leukste uitjes ooit in een kamer vol met bloedstollende puzzels en special effects waar je naadloos moet kunnen samenwerken om te ontsnappen.

Iets te vieren? Voor een teamuitje, verjaardag of vrijgezellenfeest is de Escape Room van Mokum Events het ideale uitje!

Inclusief:
  • Fraai decor
  • Spelen tegen de klok
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

De Escape Room van Mokum Events kan uiteraard ook als ‘corporate event’ worden ingepast in tal van andere dag- of avondarrangementen. Bel met onze medewerkers voor andere leuke activiteiten Amsterdam!

Let op! Er kunnen maximaal vijf personen per kamer. Uiteraard kunt wel meerdere kamers boeken, waardoor een groter gezelschap tevens het spel kan spelen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan