Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Room in Amsterdam

Details over dit uitje

De Escape Room, de internationale hit van dit moment is natuurlijk ook bij Mokum Events in Amsterdam te boeken. Het is het perfecte groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van het oplossen van raadsels en voor diegenen die niet weglopen voor een beetje spanning. Teambuilding ‘under pressure’ dus. We transporteren jullie naar een hele andere omgeving en naar het roemruchte verleden.

Zo’n honderd jaar gelden is in dit kleine themapark in London een lugubere moord gepleegd. Jullie enige doel is om als een echte Sherlock Holmes de moordenaar te ontmaskeren en zo uit de Escape Room te ontsnappen. Wie van jullie presteert onder druk? Wie kan de diverse raadsels naar zijn hand zetten?

Het spel wordt gespeeld in teams. Elk team gaat op zoek naar de identiteit van de moordenaar en je speelt uiteraard ook tegen de klok. De Escape Room duurt ongeveer een uur waarna je even lekker kunt uitrusten in de Escape lounge met een kopje thee. Daarna worden jullie in stijl aangekleed en gaan jullie met z’n allen op de foto.

De Escape Room is uiteraard het leukst samen met vrienden, collega’s of de hele familie. Ontdek wie van jullie het snelst kan nadenken om de deadline te halen. Ontsnappen is moeilijk….maar wel mogelijk.

Inclusief:
  • Fraai decor, mini themapark ‘London’ rond het jaar 1900
  • Spelen tegen de klok
  • Kopje thee in de Escape Lounge
  • Op de foto in stijlvolle kleding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

De Escape Room van Mokum Events kan uiteraard ook als ‘corporate event’ worden ingepast in tal van andere dag- of avondarrangementen. Bel met onze medewerkers voor andere leuke activiteiten Amsterdam!

Let op! Er kunnen maximaal vijf personen per kamer. Uiteraard kunt wel meerdere kamers boeken, waardoor een groter gezelschap tevens het spel kan spelen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan