Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette met butler in Amsterdam

Details over dit uitje

Altijd al willen weten hoe het echt hoort ? Doe de Workshop Etiquette van Mokum Events in Amsterdam. WC of toilet? Tafelmanieren? Leer het van onze butler.

Hoe begroet ik mensen en ga ik met ze om? Dit en veel meer komt aan bod in dit uitje.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties. Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en nog leuk ook.

De workshop wordt gegeven door een heuse butler in een echt jacquet en witte handschoenen of in een livrei. Deze man heeft voor vele indrukwekkende mensen gewerkt. Wat dacht u van H.K.H. Prinses Margriet of meneer McCain in hoogsteigen persoon?

Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat de etiquette-workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellige uitje met vrienden of collega’s.

U wordt op locatie op een gepaste wijze door de butler ontvangen. Tijdens de cursus worden onder andere kennismaken met mensen, tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en hoffelijkheid behandeld.

Dit in combinatie met de verhalen van toppers en floppers uit het leven van de butler, zorgt voor een zeer geslaagd uitje!

Na afloop van de workshop ontvangt u ook een prachtig etiquette-certificaat!

Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of een diner. Op deze manier ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de etiquetteregels.

Ook kan onze butler bij u thuis langskomen of op een zelfgekozen locatie de workshop geven. Leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij dit arrangement niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan