Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fashion & Make Up in Amsterdam

Details over dit uitje
Fashion Make Up Workshop Mokum Events Amsterdam

De Workshop Fashion & Make Up van Mokum Events in Amsterdam met persoonlijk advies over mode en styling, op een gezellige locatie.

Gezellig voor een dagje uit met vriendinnen of collega's die meer willen weten over de laatste trends, do's and dont's op het gebied van fashion, make-up en visagie.

Begin uw vrijgezellenfeest of uitje met de vriendinnen met een opkikkertje! Na binnenkomst krijgt u een lekker glas champagne om gelijk in de stemming te komen.

Aan de hand van speciaal voor deze workshop opgezette Moodboards, krijgt u vervolgens van twee fashionprofessionals een volledig overzicht van de laatste hippe trends omtrent fashion en make-up, afgestemd op de seizoenen.

Daarna kunt u persoonlijk styling advies krijgen, waarbij de in's- en out's van fashion aan bod komen en tips worden gegeven om uw optimale 'look' te verkrijgen.

Ook laten zij aan de hand van diverse make-up voorbeelden alle mogelijkheden zien, en krijgt u de laatste make-up trends te zien.

Natuurlijk laten we u niet vertrekken zonder een Goodiebag. Dat is natuurlijk nog een verrassing. Misschien is het een kortingsvoucher voor een professionele make-up sessie of een zomaar een speciale accessoire, wie zal het zeggen?

Inclusief:
  • Luxe ontvangst met champagne
  • Professioneel styling advies en presentaties
  • Goodiebag met leuke cadeautjes
  • Make Up workshop

Heeft u zin in een 'Experience De Luxe'? Deze optie is inclusief diverse lekkernijen en meerdere glazen champagne of andere drankjes.

We kunnen deze Fashion & Make up Workshop natuurlijk nog leuker maken! Voor elk uitje met vriendinnen hebben wij nog wel een paar goede ideeën! Een speciale rondvaart of diner inclusief?

Bel of mail ons en maak van uw dagje uit in Amsterdam een avontuur om nooit te vergeten!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement in Amsterdam? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan