Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Girls wanna have fun in Amsterdam!

Details over dit uitje
Girls wanna have fun in Amsterdam!

Vrijgezellenfeest organiseren? Het Girls wanna have fun arrangement  van Mokum Events in Amsterdam is het ultieme vrijgezellenuitje voor dames die van verkleden of verleiden houden! We hebben een professionele fotograaf voor jullie klaar staan die alle boa’s. pruiken en jarretels op een fantastische manier vastlegt. Op z’n Amsterdams natuurlijk, dus we fotograferen jullie vanachter een groot rood verlicht raam, precies, zo’n raam zie je wel vaker in de stad.

Verkleed je als een dame van lichte zeden en ‘pose’, ‘voque’ en ehh…wat jullie allemaal niet doen om een beetje aandacht te trekken.
Een enorme garderobe kleding en een gigantische berg make-up ligt voor jullie klaar om al die verlegenheid permanent van je af te gooien. Langzaam transformeer je tot een diva die van wanten weet. Iedereen komt uiteindelijk met een ‘sexy smile’ op de foto te staan, zowel individueel als samen op een leuke groepsfoto.

Vier je vrijgezellenfeest op een ludieke en onvergetelijke manier. Neem je vriendinnen mee naar de Sexy Window Dressing Party van Mokum Events in Amsterdam. Een snufje Burleske hier, een toefje make-up daar….

Inclusief:
  • Professionele fotograaf
  • Privé studio hartje Amsterdam
  • Make-up, kleding en attributen aanwezig
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Ordinaire variant:

Het Girls wanna have fun arrangement is er ook in een meer ordinaire variant voor zowel mannen als vrouwen! Geweldig geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest! Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk al onze gezellige en originele vrijgezellenfeesten in hartje Amsterdam. Elk arrangement is naar wens aan te passen!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan