Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Golfclinic met Miss Karoline bij Amsterdam

Details over dit uitje
Golfclinic Met Miss Karoline Mokum Events Amsterdam

Bij Mokum Events in Amsterdam regelt u een enerverende en feestelijke Golfclinic met Miss Karoline, Miss Travestie Holland 2007.

Deze workshop is ook een leuk alternatief voor dat sportieve uitjes met vrienden of familie of collega's.

Het wordt niet alleen maar `balletjes van de T slaan´! Karoline zorgt net voor dat beetje extra hilariteit en gekkigheid!

De Iron 7 gebruiken of de Driver voor een Birdy of Bogey, de golftermen vliegen u om de oren tijdens deze leuke golfclinic.

U kunt ook gewoon nog even vooraf vergaderen in de fraaie vergaderruimte om daarna ontspannen te genieten van de handige instructies van uw hoogblonde begeleidster, die zeer frequent en met verbale precisie een `Hole in One´ slaat.

In circa 2 uur wordt u geheel bijgespijkerd in de wondere wereld van de golfsport. Uiteraard is deze golfclinic te combineren met een heerlijke lunch of een lekker diner en kunnen de echte Pro´s een uitgebreidere cursus volgen.

Tijdens de PGA Golfpro cursus gaat u een stapje verder en eindigt u ver onder PAR. En nog eventjes dit: laat u vooral niet afleiden door de soms potsierlijke fratsen van Miss Karoline, blijf gefocust op de GRIP en het balletje!

Inclusief:
  • Feestelijke begeleiding door Karoline Online
  • Gebruik van professionele golfclubs
  • Ruime voorraad golfballen
  • Gebruik van driving-range /putting green
Optioneel:

-Lunch
-Diner
-PGA Clinic

Alleen in het weekend mogelijk!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan