Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gooische Vrouwen Diva Tour in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events' gids laat u in de P.C. Hooft (straat) ruiken aan rijkdom, (on)bescheidenheid van BN'ers, patserbakken en exclusiviteit in Amsterdam.

Lekker paraderen door de allerduurste winkelstraat van Amsterdam? Dat kan met Mokum Events! Jullie gaan (window)shoppen in de P.C. Hooft (straat) en een bezoek brengen aan Louis Vuitton. Dit hoort allemaal bij een dagje als Diva door Amsterdam!

Na de vele indrukken van de rondleiding door de P.C. Hooftstraat, de bekendste straat van Nederland, kunnen we even tot onszelf komen tijdens een korte wandeling door het Vondelpark. Hier kunnen we even genieten van de prachtige natuur en de monumentale panden.

Als iedereen weer is bijgekomen, steken we door naar de beroemde en beruchte buurt Oud-Zuid. De buurt waar alle bn'ers wonen, paraderen en hun boodschappen doen. Ook weten wij de cafés te vinden, waar Holleeder en Patricia Paay regelmatig worden gespot. Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijk dagje!

Inclusief:
  • Een echte diva als gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan