checkKies uit 350+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Amsterdam
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events laat u Amsterdam verkennen met de GPS Speurtocht. Met coördinaten die u opkrijgt wordt u exact aangegeven waar de volgende opdracht is.

MAAR: deze route is weliswaar de kortste route naar de locatie, maar satellieten kunnen alleen in rechte lijn (dus hemelsbreed) aangeven waar uw doel ligt.

U moet dus zèlf de juiste straatjes, steegjes en grachtjes door verschillende authentieke Amsterdamse volksbuurten zien te vinden, waarlangs u uiteindelijk (zo snel mogelijk!) de te vinden locatie moet zien te bereiken!

Jazeker, zo snel mogelijk, want de snelste wint de hoofdprijs!

Onze GPS speurtochten vinden plaats in 2 verschillende gebieden: het ene gebied is het bekende, populaire, beetje frivole Mokum (De oude binnenstad) en het andere laat u meer de serieuze, mooie historische kant van Amsterdam zien (De Jordaan en de Grachtengordel).

Aan u de keuze!

Inclusief:
 • check
  Enthousiaste begeleiding
 • check
  Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
 • check
  GPS
 • check
  1 consumptie
 • check
  Leuke prijs voor het winnende team
 • check
  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

8 - 14 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Mokum Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand spelprogramma is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!