Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma

Details over dit uitje

Iets speciaals te vieren met Paps, Mams of Opa en Oma? Zet ze in 't zonnetje tijdens het Mokum Events Ik Hou van PMOO familie-uitje in Amsterdam. Op een gezellige locatie in het centrum spelen we een feestelijke, humoristische en liefdevolle quiz die helemaal in het teken staat van Pa, Ma, Oma of Opa. Gezellig voor Vaderdag, Moederdag, de verjaardag van je grootmoeder of om het gouden huwelijk extra feestelijk te maken. Een uitje om de familiebanden weer eens helemaal aan te halen.

Onder begeleiding van onze quizmaster gaat de hele familie vragen beantwoorden over diegene(n) die tijdens de Quiz centraal staat. Afgewisseld met leuke muziekfragmenten (uit zijn of haar tijd), dia's of films, komen jullie er eindelijk achter of Opa veel vriendinnetjes had in zijn jeugd, waarom Oma de koekjes voor Opa verstopt en waar Ma vroeger haar hoogtevrees heeft opgelopen.

Kleine geheimpjes, maar net de juiste informatie om ze op een vrolijke manier wat beter te leren kennen. Grappig, een beetje onthullend maar altijd ontroerend! Uiteraard worden er ook een aantal vragen gesteld aan de jarige of de jubilaris zelf, ook over zijn of haar nazaten. Want die vertonen zelf ook nog een paar interessante, rare en onthullende karaktertrekken. Hoe dan ook, na dit dagje uit met de hele familie weet iedereen veel meer van elkaar!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding/quizmaster
  • Muziekfragmenten/beeldmateriaal
  • Feestelijk decor
  • Gezellige locatie centrum Amsterdam
  • Te boeken op het door jullie gewenste tijdstip

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 22,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Even lekker met iedereen lunchen of dineren na dit familie-uitje in het centrum van Amsterdam? Bij Mokum Events kunt u vlakbij heerlijk tafelen. Wij reserveren zo een eersteklas restaurant voor u!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer