Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jordaan & Wallentour

Details over dit uitje
Jordaan & Wallentour

Amsterdam  van top tot teen ontdekken doet u met de Jordaan & Wallentour van Mokum Events! Onze gids toont u alles wat de stad zo bijzonder maakt.

Van de Westertoren, een baken voor elke Amsterdammer waar de weemoed vanaf druipt, tot aan de Wallen, een stukje stad waar niemand om heen kan!

De professionele gids brengt u vanaf de Wester langs alle bijzondere straten en pleintjes en vertelt u een schat aan informatie. U wandelt rechtstreeks een echte Amsterdamse kroeg in voor het welbekende gerstenat van een niet nader te noemen bekend Amsterdams en wereldberoemd merk! Een kopje koffie is natuurlijk ook altijd mogelijk, daar staat de kastelein niet van te kijken!

Het tweede gedeelte van deze unieke rondleiding wordt besteed aan het wel en wee van de Wallen. Over de Zeedijk, langs de Bananenbar en door de Trompettersteeg, om maar een verleidelijke dwarsstraat te noemen.

Hoewel er over de Wallen heel wat te doen is in de stad is elke rasechte Mokummer het eens, als je aan de Wallen komt, dan kom je aan mij!!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele begeleiding (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, voor de rondleiding over de wallen (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u voor de rondleiding over de Wallen niet aan het minimale aantal deelnemers voor onze rondleiding over de wallen? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan