Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kaasfondue Boot in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events laat u op onze varende Kaasfondue Boot genieten van de grachten van Amsterdam en tegelijkertijd van een overheerlijke Zwitserse kaasfondue.

Wij hebben dat zo voor u bedacht, omdat dat in Zwitserland natuurlijk niet kan!

Hebt u wel eens gehoord van Zwitserse grachten? En juist de combinatie van dineren en varen is zo geweldig!

U geniet van de eeuwenoude Grachtenpanden, de lage bruggetjes en de rust van het water terwijl u geniet van een heerlijke kaasfondue. Heerlijk uw brood, maar ook met champignons, prei en kerstomaatjes in de heerlijke gesmolten kaas dopen en smullen van de bijgeleverde verse salade.

En als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u van uw fondue geniet, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Overigens mag u er op rekenen dat onze varende kaasfondueboot geen gelijkenis vertoont met de in de fondue gebruikte gatenkaas...

Inclusief:
  • Privé boot
  • Bediening aan boord
  • Diverse soorten brood en salade
  • Kaasfondue
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan