Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Boot in Amsterdam

Details over dit uitje
Mokum's Amazing Meezing Boot Karoake Rondvaart Mokum Events Amsterdam

Stap op Mokum Events' Karaoke Boot, oftenwel de Amazing Meezingboot! Wij bieden u diverse boottochten, rondvaarten en vaararrangement 'met muziek'.

U kunt met uw gezelschap Amsterdam vanaf de meest prachtige grachten bewonderen.

En da’s ook niet zo gek, want Amsterdam bestaat natuurlijk voor een erg groot deel uit water, het ontleent er zelfs haar naam aan.

Toch kunnen wij onszelf voorstellen dat u gek bent op varen door de grachten, maar dat u de stad inmiddels wel een beetje kent. En dat u niet meer zit te wachten op een rondvaart met gids.

Welnu, Mokum Events heeft speciaal voor u dit vaararrangement bedacht: geen gids, geen verhalen en anekdotes over oude gebouwen haar rasechte Amsterdamse bewoners, maar wel dobberen in een schuitje èn een hoop lol beleven!

Anderhalf uur varen, en anderhalf uur de ster zijn tijdens de fantastische Karaokeshow! Onder deskundige begeleiding en met behulp van professionele apparatuur zingt u voor uw gezelschap de sterren van de hemel!

Durft u? wellicht als we u vertellen dat onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (inclusief luxe hapjes) inbegrepen is!

En als dàt u niet over de streep trekt, melden wij u nog eventjes dat de winnaar van dit amazing meezingevenement naar huis gaat met een geweldige prijs!!

Inclusief:
  • Professionele presentatie
  • Karaoke set
  • Prijsjes
  • Privé boot
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan