Mokum Events
9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 409 reviews
020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kerstballen op de Kerst Wallen in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Kerstballen op de Kerst Wallen in Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit om de kerstsfeer te komen proeven op de Wallen in Amsterdam: in kerst-tooi, met extra kerstballen en gezellige kerstverlichting.

Nu zult u zeggen: De Wallen zijn toch altijd in feeststemming? En natuurlijk, een beetje gelijk heeft u ook wel, maar toch…

Met De Wallen in kerst-tooi, met extra kerstballen en gezellige kerstverlichting lijkt iedere kerstboom toch groter dan in eerste instantie verwacht… JOHOHO!!

Op deze speciale kersttour nemen we u mee over de Wallen, waar een ervaren Mokum Events Kerstman u alles vertelt over de 3 P’s van de Rosse Buurt: prostituees, pooiers en peeskamers.

We maken een stadswandeling langs de vrolijk versierde ‘ramen’ en langs een aantal beroemde en beruchte bordelen. U hoort de sappigste verhalen en komt langs (langs!) de Bananenbar en het Erotisch Museum. De lichtjes in uw ogen zullen sprankelen!

Onderweg nemen we de tijd om een typisch Mokums kroegje op de Wallen te bezoeken, waar we even uithijgen bij een kop heerlijke warme choco met slagroom. En of dat nog niet genoeg is, vleien we onszelf aan het einde van de kersttocht neder onder de kerstboom en drinken we gezellig een glas glühwein.

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Warme chocolademelk of een glas glühwein
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Fotoshoot:

Altijd jezelf es willen zijn, eh…zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Mokum Events biedt je nu die mogelijkheid! Een professionele fotoshoot van jou achter het venster, voor € 27,50! Met kerstmuts! Informeer naar wat kan en niet kan…

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan