Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kerstballen op de Kerst Wallen in Amsterdam

Details over dit uitje
Kerstballen Kerst Wallen Winteruitje Wandeling Mokum Events Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit om de kerstsfeer te komen proeven op de Wallen in Amsterdam: in kerst-tooi, met extra kerstballen en gezellige kerstverlichting.

Nu zult u zeggen: De Wallen zijn toch altijd in feeststemming? En natuurlijk, een beetje gelijk heeft u ook wel, maar toch…

Met De Wallen in kerst-tooi, met extra kerstballen en gezellige kerstverlichting lijkt iedere kerstboom toch groter dan in eerste instantie verwacht… JOHOHO!!

Op deze speciale kersttour nemen we u mee over de Wallen, waar een ervaren Mokum Events Kerstman u alles vertelt over de 3 P’s van de Rosse Buurt: prostituees, pooiers en peeskamers.

We maken een stadswandeling langs de vrolijk versierde ‘ramen’ en langs een aantal beroemde en beruchte bordelen. U hoort de sappigste verhalen en komt langs (langs!) de Bananenbar en het Erotisch Museum. De lichtjes in uw ogen zullen sprankelen!

Onderweg nemen we de tijd om een typisch Mokums kroegje op de Wallen te bezoeken, waar we even uithijgen bij een kop heerlijke warme choco met slagroom. En of dat nog niet genoeg is, vleien we onszelf aan het einde van de kersttocht neder onder de kerstboom en drinken we gezellig een glas glühwein.

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Warme chocolademelk of een glas glühwein
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Fotoshoot:

Altijd jezelf es willen zijn, eh…zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Mokum Events biedt je nu die mogelijkheid! Een professionele fotoshoot van jou achter het venster, voor € 27,50! Met kerstmuts! Informeer naar wat kan en niet kan…

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan