Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Superhelden en superheldinnen Kinderfeestje in Amsterdam

Details over dit uitje

Bevrijd samen met de politie iemand die gekidnapt is, in het Superhelden en Superheldinnen kinderfeestje van Mokum Events in Amsterdam.

Maak gebruik van je superkrachten en help onze vrolijke bromsnorrende politieagent, allerlei gekke, leuke en STERKE opdrachten staan voor je klaar.

Alle kinderen krijgen een echte 'superhero'-cape en een masker aangemeten en gaan allerlei fysieke en mentale uitdagingen aan zodat energie wordt vrij gemaakt!

Perfect geschikt voor een gezellig kinderuitje of kinderfeest in Amsterdam! Mokum´s superhelden en heldinnen feest is een echte wervelende verkleedpartij! Is kijken of Mega Mindy en Superman al hun krachten kunnen verzamelen om de leuke opdrachten op te lossen.

Onder leiding van onze beetje grappende en grollende politieagent gaan ze ook nog even tussendoor een ontvoering dwarsbomen, er is iemand geKIDnapt! Alle superkrachten moeten worden gebundeld!

We gaan met z´n allen op zoek naar de vermiste, die waarschijnlijk gewoon chocola met slagroom zit te eten even verderop!

Voor kinderen van 8-11 jaar.

Inclusief:
  • Mooie superhero outfits
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Locatie:

Voor dit feest kunt u zelf een locatie zoeken of zorgen wij ervoor dat er een gezellige plek wordt gevonden in het centrum van Amsterdam.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder deelnemers boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan