Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Wallen: Koekeloeren bij de hoeren

Details over dit uitje
koekeloeren bij de hoeren

De rondleiding ‘Koekeloeren bij de hoeren’ van Mokum Events is voor iedere man die nog nooit op De Wallen in Amsterdam is geweest (of geweest zegt te zijn).

En voor iedere vrouw die wel eens wil weten waar haar man nog nooit geweest is om te koekeloeren…

Pees met uw ervaren gids van Mokum Events mee over de beruchte Wallen.

Zie in deze stadswandeling wat deze dames van plezier uit de Rosse Buurt zo de hele dag doen en laat u alles vertellen over hun werkzaamheden, hun pooiers en de regels van de beroemdste bordelen van Europa.

Wandel mee in deze rondleiding langs de beroemde Bananenbar waar de bardame haar klanten ophitst en laat u verbazen in het 5 verdiepingen tellende Erotisch Museum (toegang niet inbegrepen).

Onderweg nemen we de tijd om een typisch Amsterdamse kroeg op de Wallen te bezoeken en verdere plannen voor de avond of de nacht te bedenken… De drankjes zijn voor eigen rekening, maar kunnen uiteraard ook meegenomen worden in de tourprijs.

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Fotoshoot:

Atijd jezelf es wilt zijn tijdens de Rondleiding op de wallen, eh…zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Mokum Events biedt je nu die mogelijkheid! Een professionele fotoshoot van jou achter het venster, voor € 23,50 p.p. excl. BTW! Alleen voor de vrijgezel is natuurlijk ook mogelijk, dan komt u uit op een bedrag van €59,50 totaal excl. BTW

Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan