Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Hoerenkoekeloeren – Op visite bij travestieten in Amsterdam

Details over dit uitje
Koekeloeren Hoeren Op Visite Bij Travestieten Wallen Mokum Events Amsterdam

De Hoerenkoekeloeren-tour door Amsterdam neemt u mee naar de Wallen, waar een gids van Mokum Events u alles vertelt over hoeren, pooiers en peeskamers.

15.30 - 17.30 Hoerenkoekeloeren

We wandelen langs de 'ramen' en langs beruchte bordelen. Onze gids vertelt u tijdens de rondleiding over de Wallen sappige verhalen en neemt u mee langs de Bananenbar en het Erotisch Museum. Kijken mag, aankomen niet!

Onderweg nemen we de tijd om een typisch Mokum's kroegie op de Wallen te bezoeken. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

17.30 - 20.30 Op visite bij travestieten

Vervolgens wordt u uitgenodigd in een knus eetcafé, waar u een heerlijk 3-gangen diner wordt aangeboden. Het dol-enthousiaste personeel zal u doen verbazen en vermaken! Ook tussen de gangen door kunt u genieten van de hilarische interactieve travestieshow. Dit wordt echt een onvergetelijk feest. Enig dolletjes!

Houdt u er alstublieft rekening mee dat u in het travestietenrestaurant alleen met klinkende munt kunt betalen (biljetten mogen natuurlijk ook, maar plastic geld dus niet!)

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Entertainment
  • Uitgebreid 3-gangen diner

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan