Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegenspeurtocht in Amsterdam

Details over dit uitje
Kroegenspeurtocht Puzzeltocht Mokum Events Amsterdam

U gaat met Mokum Events op Kroegenspeurtocht langs een aantal van Mokums mooiste en leukste kroegies, want een pikketanussie gaat er altijd in!

Dat laatste zong Johnny Jordaan al op zijn kenmerkende stijl met opvallend vibrato.

Een pikketanussie gaat er altijd in! U gaat met Mokum Events op kroegenspeurtocht langs een aantal van Mokums mooiste, bijzonderste en leukste kroegies.

Weet u wat een pikketanussie is? Waarschijnlijk wel: het is een jenevertje. Nergens smaakt zo’n borrel lekkerder dan in een oud kroegje in het hart van Amsterdam.

We maken het u niet te gemakkelijk; de route wordt bepaald aan de hand van door u gevonden oplossingen van de puzzeltocht.

In ieder etablissement krijgt u iets te horen over de historie van de kroeg en haar eigenaren. Uiteraard kunt u in elk café een drankje uitkiezen. U mag het zeggen: een pikketanussie, jajempie of liever gewoon een borrel?

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 4 drankjes Hollandse bar
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Mokum Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan