Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Macaber Mokum Mysterie-spel in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events neemt u in 'Macaber Mokum' mee naar donker Amsterdam, om u het gruwelijke mysterie en best verborgen geheim van de stad te laten meemaken.

Ontrafel het gruwelijke mysterie-spel van Amsterdam en toon bewijs van uw moed! Alleen dàn bent u de held van Macaber Mokum!

Met behulp van in eerste instantie slechts een oude kaart, een lantaarn en hopelijk uw moed en doorzettingsvermogen wordt u door de aardedonkerste steegjes, de duisterste sloppen en langs de inktzwartste grachtjes van Mokum geleid.

U gaat op zoek naar verborgen aanwijzingen, waarmee u weer nieuwe aanwijzingen kunt vormen.

Vind de aanwijzingen die u zullen leiden naar het bizarre en angstaanjagende mysterie! En laat u niet bang maken door uw teamgenoten; daar zorgt de inktzwarte nacht en het mysterie van Mokum wel voor...

En als het u lukt het mysterie te ontrafelen, kunt u op adem komen met een borrel in een prachtig, volledig in de sfeer passend grand café uit 1637. Hier wordt tevens de held van Macaber Mokum bekend gemaakt.

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Professionele begeleiders
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De spelprogramma's van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Mokum Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan