Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mokum’s Proef Promenade stadswandeling in Amsterdam

Details over dit uitje
Mokum’s Proef Promenade Culinaire Stadswandeling Mokum Events Amsterdam

Loop mee met Mokum Events' culinaire Proef Promenade stadswandeling in Amsterdam, en ontdek wat Mokum te bieden heeft op het gebied van LEKKER!

Zoet, hartig en een bittertje...

Afhankelijk van het seizoen (informeer naar de mogelijkheden!) nemen we u eerst mee naar een rasechte chocolade tovenaar! Hier ziet, ruikt, voelt èn proeft u hoe er van een rauwe cacaoboon een prachtige bonbon wordt gemaakt.

Als het zonnetje hoog staat en de temperaturen weer aangenaam zijn, laten we u zien, ruiken, voelen en proeven hoe de èchte Italiaanse gelato wordt gemaakt: variërend van citroen-basilicum sorbet tot pistachio ijs.

Vervolgens wandelen we naar een oude kaasproeverij, waar u kunt zien hoe de echte Hollandse kwaliteitskaas wordt vervaardigd en gerijpt.

Uiteraard laten we u zelf ook een aantal heerlijk kazen proeven en keuren, een en ander onder begeleiding van een professionele kaasproever èn een glaasje port!

We sluiten deze culinaire wandeling door hartje Amsterdam af met een bezoekje aan een wereldberoemd proeflokaal van ambachtelijk vervaardigde jenevers en likeuren.

Vanzelfsprekend proeft u een overheerlijke jenever of likeurtje uit eigen stokerij. En denk erom: de traditie vereist dat u buigt voor het eerste slokje!

Tip (€ 8,50 p.p. excl. BTW):

En als u na deze stadswandeling nog zin heeft en de ruimte in de broekriem staat het toe, bestaat de mogelijkheid om aanvullend met z’n allen poffertjes te bakken en deze gezamenlijk te verorberen. Uiteraard nadat u de poffertjes heeft opgesierd met (Fair Trade) chocolade, Grand Marnier en slagroom!

Inclusief:
  • Chocolade- /IJsproeverij
  • Kaasproeverij
  • Likeurtje
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan