020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Muzikale Tour met Pannenkoekenlunch en Canal Bike Run in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Muzikale Tour met Pannenkoekenlunch en Canal Bike Run in Amsterdam

Beleef Mokum Events' Muzikale Tour met Pannenkoeklunch en Canal Bike Run. Wandel eerst in Amsterdam door de Jordaan, langs de Wester, door smalle straatjes.

11.00 - 13.00 Muzikale Tour

Wandel langs de voet van die mooie Wester en langs de grachtjes van de wereldberoemde en veelbezongen écht Mokumse wijk.

Onze muzikale gids zal onder begeleiding van zijn gitaar de bekendste en meest prachtige smartlappen ten gehore. De successen van o.a. Johnny Jordaan en Tante leen samen met prachtige liederen van andere bekende en minder bekende Amsterdamse helden zullen door de straten klinken. Kijk, da’s nou de echte Amsterdamse gezelligheid!

13.15 - 14.15 Pannenkoekenlunch

We lunchen met een lekkere pannenkoek en een drankje, zo kunnen we aansterken voor het middagprogramma...

14.30 - 16.00 Canal Bike Run / Waterfietsen Rally

Als de pannenkoeken zijn gezakt, gaan we met zijn allen het water op! In teams van vier personen krijgt u het bevel over een waterfiets, waarmee u de Amsterdamse grachten onveilig gaat maken (als het regent wordt er een huif over de waterfiets gezet). Aan de hand van een aantal vragen en opdrachten is het de bedoeling dat u de weg door de grachten vindt, richting de finish. Daar zal bekend worden gemaakt of uw team het het beste heeft gedaan op deze canal bike race; de hoofdprijs is dan uiteraard voor u!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Zingende gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Pannenkoek naar keuze
  • 2 drankjes
  • Waterfietsen
  • Begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan