Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Muzikale Tour met Pannenkoekenlunch en Canal Bike Run in Amsterdam

Details over dit uitje
Muzikale Jordaan Tour Pannenkoeklunch Canal Bike Run Mokum Events Amsterdam

Beleef Mokum Events' Muzikale Tour met Pannenkoeklunch en Canal Bike Run. Wandel eerst in Amsterdam door de Jordaan, langs de Wester, door smalle straatjes.

11.00 - 13.00 Muzikale Tour

Wandel langs de voet van die mooie Wester en langs de grachtjes van de wereldberoemde en veelbezongen écht Mokumse wijk.

Onze muzikale gids zal onder begeleiding van zijn gitaar de bekendste en meest prachtige smartlappen ten gehore. De successen van o.a. Johnny Jordaan en Tante leen samen met prachtige liederen van andere bekende en minder bekende Amsterdamse helden zullen door de straten klinken. Kijk, da’s nou de echte Amsterdamse gezelligheid!

13.15 - 14.15 Pannenkoekenlunch

We lunchen met een lekkere pannenkoek en een drankje, zo kunnen we aansterken voor het middagprogramma...

14.30 - 16.00 Canal Bike Run / Waterfietsen Rally

Als de pannenkoeken zijn gezakt, gaan we met zijn allen het water op! In teams van vier personen krijgt u het bevel over een waterfiets, waarmee u de Amsterdamse grachten onveilig gaat maken (als het regent wordt er een huif over de waterfiets gezet). Aan de hand van een aantal vragen en opdrachten is het de bedoeling dat u de weg door de grachten vindt, richting de finish. Daar zal bekend worden gemaakt of uw team het het beste heeft gedaan op deze canal bike race; de hoofdprijs is dan uiteraard voor u!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Zingende gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Pannenkoek naar keuze
  • 2 drankjes
  • Waterfietsen
  • Begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan