Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

P.C. Hooft Tour in Amsterdam

Details over dit uitje
PC Hooftstraat Tour Rondleiding Sterrentour Mokum Events Amsterdam

Mokum Events' gids laat u in de P.C. Hooft (straat) tour ruiken aan rijkdom, (on-)bescheidenheid van BN'ers, patserbakken en exclusiviteit in Amsterdam.

Wandel mee vanaf het Museumplein tot aan de Beethovenstraat, door het prachtige en statige Oud Zuid in Amsterdam.

Uiteraard zullen we in deze rondleiding de P.C. Hooftstraat, de bekendste straat van Nederland, ook uitgebreid aandoen. Met name 'de PC' spreekt immers tot de verbeelding.

Er worden zelfs hele tv-programma’s aan gewijd, denk aan het programma 'Bij ons in de PC' van Jort Kelder. Hier winkelt welvarend Nederland bij namen als Gucci, Chanel en Louis Vuitton, terwijl hun Ferrari’s, Bugatti’s en Bentley’s achteloos dubbel geparkeerd staan...

Vrijwel alle grote merken zijn hier gevestigd, en degenen die er nog niet een winkel hebben staan op de wachtlijst (ja, wachtlijst!).

Onze gidsen laten u tijdens de 'sterrentour' verder de prachtige statige lanen en straten zien in de wijk Oud Zuid en vertellen tussendoor waar Bekend Nederland woont. De gidsen van Mokum Events kennen ze vrijwel allemaal, wellicht komt u tijdens deze tour ook wel een of meerdere BN-ers tegen! Uw gids helpt u ze wel te herkennen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe deze Rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan