checkKies uit 350+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Amsterdam
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Puzzeltocht in Dierentuin Artis in Amsterdam

Details over dit uitje

Beleef een leuke dag in Amsterdam met de puzzeltocht in Dierentuin Artis van Mokum Events. Versla de anderen door alles te weten te komen over de dieren.

Puzzel jezelf langs de gevaarlijke roofdieren, de gekke apen, de kleurrijke vissen en alle andere dieren, die Artis als woonplaats hebben.

U wandelt in kleine groepen door de dierentuin en probeert intussen de vragen tijdens de speurtocht te beantwoorden en opdrachten uit te voeren die, vanzelfsprekend, betrekking hebben op de dieren waar u langs komt. Doe uw best, want alleen het beste team wint de hoofdprijs!

U zult versteld staan van de kennis die u opdoet en de interesse die u kweekt voor dieren, waarvan u dacht ze te kennen of waar u van het bestaan niet eens wist..

Uiteraard krijgt u van ons wat lekkers mee voor onderweg.

Inclusief:
 • check
  Entree Artis
 • check
  Leuke prijs voor het winnende team
 • check
  Consumptie voor onderweg
 • check
  Enthousiaste begeleiding
 • check
  Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
 • check
  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Artis is zeven dagen per week geopend, het gehele jaar door.

's Zomers van 09.00 uur tot 18.00 uur
's Winters van 09.00 uur tot 17.00 uur

De puzzeltochten van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Mokum Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand spelprogramma is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!