Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Rembrandt Speurtocht – Lunch – Schilderworkshop in Amsterdam

Details over dit uitje
Rembrandt Speurtocht Lunch Schilderworkshop Mokum Events Amsterdam

Doe de Rembrandt Speurtocht. De grootste schilder van ons land had een hectisch leven. Mokum Events laat u in Amsterdam met de kunstenaar kennismaken.

10.30 - 13.00 Rembrandt speurtocht

Er zijn veel valse kunstwerken van hem in oploop en met deze speurtocht gaat u ze opzoeken!

Onder leiding van bekwame gidsen gaat u op zoek naar de laatst overgebleven onontdekte Rembrandt en gaat u bepalen of dit een origineel is. Misschien wordt het wel uw taak om de valse Rembrandt heimelijk voor u zelf te houden?

Onze Rembrandt speurtocht levert altijd weer verrassingen op!

13.15 - 14.15 Lunch

Tijdens de lunch kunt u nog eens nadenken over uw tour door Amsterdam. Ongeveer 400 jaar geleden zat de grote schilder misschien ook op dit plekje te meimeren over zijn nieuwe opdracht. En net als Rembrandt zult u snel ook uw eigen zelfportret kunnen schilderen! Maar doe rustig aan, een goed kunstwerk ontstaat niet van vandaag op morgen!

14.30 - 16.30 Schilderworkshop

Voor een goed zelfportret zijn een aantal zaken nodig. Een snufje ijdelheid, een spiegel, diverse schildertechnieken, kwasten en veel verf! Onder deskundige begeleiding laten wij u in een workshop kennis maken met de wereld van Rembrandt van Rijn.

U mag uw eigen creatie gaan bedenken en als u niet voor het zelfportret kiest, dan maar de vriend of vriendin. Misschien kunt u uw groep een groot schilderij bedenken, net als de Nachtwacht, inclusief die prachtige hoeden die ze in die tijd droegen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 drankjes
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Schildermateriaal
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan