Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Daklozen Tour in Amsterdam

Details over dit uitje

Ga mee met Mokum Events' Daklozen Tour door Amsterdam, geleid door een super-interessante man en beleef zelf eens hoe het is om te leven op de straat.

Wel is over nagedacht wat er met u zou gebeuren als u van het ene op het andere moment uw baan, uw inkomen en uw huis kwijt zou zijn?

Mokum Events heeft een dakloze Amsterdammer gevonden, die dit is overkomen. En hij wil u graag vertellen in een tour door de stad, hoe dit hem is overkomen en hoe zijn dagelijkse leven in Amsterdam er nu uitziet.

Om afhankelijk te zijn van de royaliteit van anderen, te eten wat u en ik niet meer goed genoeg vinden en te slapen bij het Leger des Heils of in het ergste geval, onder een stuk karton in de buitenlucht!

En toch is uw dakloze niet ongelukkig! Hij vertelt u zijn verhaal tijdens de rondleiding en dat van zijn vrienden zwervers met veel plezier. Hij laat u zijn Mokum zien: van de daklozenopvang op de Wallen tot aan de kraakpanden waar menig zwerver zijn of haar nacht doorbrengt en de vuilcontainers van de luxe restaurants, waar soms een waar feestmaal van de heerlijkste restjes kan worden samengesteld.

Deze man verstaat de kunst om u een omgeving te laten zien die enerzijds triest is, maar anderzijds onbezorgd en geweldig vrolijk! Hier zult u nog lang over napraten en wie weet gaat u na deze dag anders nadenken over het 'gewone' rijke leven...

Tip:

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe deze tour dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan