Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Theater Carré in Amsterdam

Details over dit uitje

Op het enorme toneel staan en omhoog kijken in de beroemdste zaal van Amsterdam? Met de rondleiding in Theater Carré van Mokum Events kan het.

De magie van Carré huist in alle hoeken van het beroemde theater aan de Amstel, van de diepste kelders tot de nok van de toneeltoren.

Ervaar de stilte van een leeg theater en neem een kijkje in de artiestenfoyer. De sporen van bloed, zweet en tranen in de kleedkamers...

Hoewel Carré in alles nog de sfeer van historie ademt, gaat achter de schermen een ultramodern theater schuil. Met een uitgebreide rondleiding door het theater kunt u proeven van het dynamische, dagelijkse leven in het nationale- en internationale topentertainment.

Tijdens de rondleiding krijgt u een kijkje achter deuren, die anders gesloten blijven.

Terwijl de gids u meeneemt door Nederlands beroemdste theater en u dwaalt langs het toneel, foyers en de kleedkamers, krijgt u commentaar en anekdotes over de architectuur, historie, voorstellingen en over wat zich in het beroemde Carré de afgelopen 120 jaar heeft afgespeeld. De rondleidingen houden niets voor u verborgen!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer