Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Amsterdam Express

Details over dit uitje
Rondvaart High Tea Amsterdam Express Mokum Events

Bent u ooit al op een rondvaart door de grachten van Amsterdam geweest? Beleef nu Mokum Events' Rondvaart - High Tea - Amsterdam Express arrangement.

11.00 - 12.00 Rondvaart

Niet zo vreemd natuurlijk, want ons Mokum is natuurlijk wereldberoemd door ondermeer haar grachten, met de daarbij horende bruggetjes en doorkijkjes.

12.15 - 13.30 High Tea

Na de rondvaart nodigen wij u uit voor een echte uitgebreide High Tea, in een eeuwenoud pand midden in de Warmoesstraat. Dit prachtige karakteristieke pand herbergt een geweldige bakkerswinkel, waar ambachtelijke lekkernijen op ambachtelijke wijze worden gebakken door ambachtelijke bakkers.

Hier kunt u genieten van scones, sandwiches, friandises en natuurlijk verschillende soorten thee.

13.30 - 17.30 Amsterdam Express

De naam van dit spel is gebaseerd op de tv-serie Peking Express; een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reist en onderweg opdrachten uitvoert en waarbij uiteindelijk maar 1 koppel wint.

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in Amsterdam Express; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen...!

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Uitgebreide high tea
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • Strippenkaarten
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan