Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Teambuilding – Cabaret Diner in Amsterdam

Details over dit uitje
Saamhorigheidsdiner Teambuilding Cabaret Diner Mokum Events Amsterdam

Beetje teambuilding nodig? Mokum Events in Amsterdam nodigt u en uw gezelschap uit voor een bijzonder Teambuilding – Cabaret Diner met driegangen diner.

Twee hartsvriendinnen van ons uit Aerdenhout (da’s toeval hoor, wij van Mokum komen gewoon uit de stad..) hebben de gave om met succes kil individualisme tegen te gaan en weer het ouderwetse saamhorige ‘wij-gevoel’ te creëren.

U en uw gezelschap weten niet wat u meemaakt!

Op subtiele wijze, door middel van zang, dans en een fikse dosis coaching, brengen de hartsvriendinnen u dichter tot elkaar.

Met een wervelende, volledig live gezongen show, waarin onderwerpen worden gebracht, die u op het lijf geschreven zullen staan (hoe weten zij dat nou weer..?!) en waarin u actief meezingt, ontstaat er een geweldige metamorfose van een groep individualisten naar een hecht vrolijk en optimistisch team!

Deze show is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, voor personeelsfeesten en teambuilding. U kunt van tevoren onderwerpen aandragen die gebruikt zullen worden in de show; zo wordt het een volledig op maat gesneden uitstapje! Informeer naar alle mogelijkheden!

Programma-indicatie:

19.00 – 19.20 Animatie
19.20 – 19.50 Voorgerecht
19.50 – 20.20 Rad van fortuin
20.20 – 21.20 Hoofdgerecht
21.20 – 22.00 Los zand
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Entertainment op maat
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan