Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mokum’s Scooter Rally in Amsterdam

Details over dit uitje
Scooter Rally Speurtocht Mokum Events Amsterdam

Een spectaculaire Scooter Rally van Mokum Events, in druk Amsterdam, de stad die altijd afgezet is met werkzaamheden en wachtende mensen bij tramhaltes.

We hebben voor ieder duo een prachtige nostalgische scooter klaar staan, waarmee u begint aan deze dwaze speurtocht door Mokum!

Check alle checkpoints en blaas over de Wallen, scheur door de Jordaan en vlieg door het Vondelpark. De checkpoints worden op het allerlaatste moment pas aan u doorgegeven, zodat u van tevoren nooit weet waar u uiteindelijk belandt. Wees alert!

Vanzelfsprekend houden we tussendoor een vliegensvlugge pitsstop, met koffie en sandwiches. We hopen evenwel voor u dat de koffie niet al te heet is, want de tijd tikt door!!

Het team dat de meeste opdrachten het best heeft uitgevoerd èn ook nog es de snelste door de jungle van de stad is gekomen, wint de hoofdprijs!

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • Lunchpakket
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op:

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Let op:

Er is bij elke boeking een borg vereist. Deze wordt teruggevorderd na het evenement indien er schade vrij is gereden.

TIP:

Tegen een meerprijs van € 42,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand spelprogramma's is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan