020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Shophoppen – Lunch – Tassenmuseum in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Shophoppen – Lunch – Tassenmuseum in Amsterdam

Ga met Mokum Events Shophoppen in Amsterdam, met vriendinnen, familie, of als uitje tussendoor, met heerlijke lunch én bezoek aan Tassenmuseum 'Hendrikje'.

Als u dan toch dat originele dagje uit in Amsterdam wilt ondernemen, waarom dan niet een inkijkje in de leukste winkelstraten van Mokum?

11.00 - 13.00 Shophoppen

Tijdens het shophoppen in de 9 gezelligste winkelstraten van Amsterdam wordt u vergezeld door onze eigen styliste, modespecialiste en winkelconnaisseur, die weet waar de beste koopjes voor de beste kwaliteit te halen zijn.

U loopt langs winkels gespecialiseerd in Oosterse sieraden, modewinkels, speciaalzaken in chocolade, kaas, antiek en design, er is enorm veel diversiteit in het hart van de Jordaan! Ondertussen mag u onze gids van alles vragen natuurlijk!

13.00 - 14.00 Lunch of High Tea

Tijd om even bij te komen tijdens Mokum´s lunch arrangement, waar heerlijke broodjes op u staan te wachten. Mocht u gezelschap groter zijn dan 15 personen, dan regelen wij gewoon een uitbundig en uitgebreid buffet met diverse belegde broodjes.

14.00 - 15.30 Bezoek Tassenmuseum

Tassenmuseum Hendrikje, gevestigd in een schitterend historisch pand aan de Herengracht, direct achter het Rembrandtplein, toont de geschiedenis van de westerse tas vanaf de late Middeleeuwen tot heden.

De collectie geeft een fascinerend beeld van de ontwikkeling van de tas door de eeuwen heen in functie, vorm, materiaal en decoratie. Verschillende moderne ontwerpers komen natuurlijk ook aan bod. Laat u eigen tasje vooral niet achter, het wordt gelijk opgenomen in de collectie!!

Inclusief:
  • Bezoek aan gezellig Amsterdams café
  • Professionele styliste tijdens het shophoppen
  • Lunch & 2 drankjes
  • Entree Tassenmuseum
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan