Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Shophoppen – Lunch – Tassenmuseum in Amsterdam

Details over dit uitje
Shophoppen Tour Lunch Tassenmuseum Mokum Events Amsterdam

Ga met Mokum Events Shophoppen in Amsterdam, met vriendinnen, familie, of als uitje tussendoor, met heerlijke lunch én bezoek aan Tassenmuseum 'Hendrikje'.

Als u dan toch dat originele dagje uit in Amsterdam wilt ondernemen, waarom dan niet een inkijkje in de leukste winkelstraten van Mokum?

11.00 - 13.00 Shophoppen

Tijdens het shophoppen in de 9 gezelligste winkelstraten van Amsterdam wordt u vergezeld door onze eigen styliste, modespecialiste en winkelconnaisseur, die weet waar de beste koopjes voor de beste kwaliteit te halen zijn.

U loopt langs winkels gespecialiseerd in Oosterse sieraden, modewinkels, speciaalzaken in chocolade, kaas, antiek en design, er is enorm veel diversiteit in het hart van de Jordaan! Ondertussen mag u onze gids van alles vragen natuurlijk!

13.00 - 14.00 Lunch of High Tea

Tijd om even bij te komen tijdens Mokum´s lunch arrangement, waar heerlijke broodjes op u staan te wachten. Mocht u gezelschap groter zijn dan 15 personen, dan regelen wij gewoon een uitbundig en uitgebreid buffet met diverse belegde broodjes.

14.00 - 15.30 Bezoek Tassenmuseum

Tassenmuseum Hendrikje, gevestigd in een schitterend historisch pand aan de Herengracht, direct achter het Rembrandtplein, toont de geschiedenis van de westerse tas vanaf de late Middeleeuwen tot heden.

De collectie geeft een fascinerend beeld van de ontwikkeling van de tas door de eeuwen heen in functie, vorm, materiaal en decoratie. Verschillende moderne ontwerpers komen natuurlijk ook aan bod. Laat u eigen tasje vooral niet achter, het wordt gelijk opgenomen in de collectie!!

Inclusief:
  • Bezoek aan gezellig Amsterdams café
  • Professionele styliste tijdens het shophoppen
  • Lunch & 2 drankjes
  • Entree Tassenmuseum
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan