Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadsboeren in Amsterdam

Details over dit uitje
stadsboeren

Groene vingers krijgen in de Amsterdamse betonjungle, dat is Stadsboeren in Amsterdam van Mokum Events. Hét groepsuitje voor iedereen die genoeg heeft van al dat asfalt en beton! Laat het maar aan onze eigen stadsboeren en boerinnen over om de passie voor de natuur over te brengen.

Bezoek diverse stadsboeren met moestuintjes, leer hoe je voedsel teelt op een balkon en nog veel meer! Dit gezellige groepsuitje of bedrijfsuitjes van Mokum Events kan geheel op maat worden ingevuld.
Ondanks al dat asfalt en beton, zijn er heel wat slimme stadsboeren en boerinnetjes die op ingenieuze wijze van alles kweken. Samen met onze gids trek je erop uit om verticale tuinen, kruidentuintjes, daktuinen en andere groene oases in Amsterdam te ontdekken. Ook kan je samen met onze eigen stadsboer lekker onkruid gaan wieden of plantjes stekken, alles eigenlijk om de echte stadsboer in jezelf naar boven te laten komen en je wat praktische kennis te laten opdoen.

De volgende activiteiten zijn allemaal mogelijk:

Gezamenlijk In een tuin werken waar gespit, geplant, geoogst en gewied wordt.
Bezoek fietsend of lopend een aantal fraaie moestuinen in Amsterdam
Instructie hoe je lekker ‘stadsboert’ op een balkon; onderwerpen als kruiden stekken, kiempotjes opzetten, bijenhotels maken en bijvriendelijke zaadbommen komen uitgebreid aan bod.
Leer hoe je eetbare planten op de vensterbank kan zetten, op het balkon, het dak, of hoe je een geveltuin kan gebruiken.
Ontdek wilde kruiden, wilde groenten en ga lekker bessen plukken, brandnetelsoep of kruidenpesto maken, eetbare bloemencocktails of kruidenthee bereiden.

Programma-indicatie:

15:00 Welkom met koffie/thee/fris op locatie
15:30 Tuinieren
17:30 Oogsten, hapjes & cocktails samen voorbereiden
18:00 Borrelen en diner (optioneel bij te boeken)

Inclusief:
  • Welkomstdrankje
  • Enthousiaste begeleiding door een echte geïnspireerde stadsboer of uit de kluiten gewassen boerin

Optioneel:

Afsluitingsborrel of diner

Let op! Het maximaal aantal personen voor dit arrangement is 25.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje in Amsterdam? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan