Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Travestietentour in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events heeft een prachtige hoogblonde travestiet bereid gevonden om te fungeren als uw gids in de Travestietentour op de Wallen van Amsterdam.

U heeft er vast wel es aan gedacht om een uitje samen met vrienden en/of collega's op de Wallen van Amsterdam te beleven.

Geweldig als bedrijfsuitje of bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest.

Zij weet echt alles van iedereen op alle plekjes van de Wallen en ze is bereid om die kennis allemaal met u te delen! Zij is als geen ander thuis op de Wallen en ze neemt u mee naar alles wat dit bijzondere gebied zo bijzonder maakt.

Zij praat u bij over pooiers en peeskamers, maar vertelt ook alles over de achtergronden van homoseksualiteit en travestie in het oude Amsterdam. Het verhaal over Bet van Beeren, de Koningin van de Zeedijk.

Dit ultieme Amsterdamse uitstapje levert gegarandeerd rode oortjes en rode koontjes op!

Prijs:

10 - 14 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 21,00 p.p. excl. BTW

Kroegentocht:

Lachen en plezier beleven in de leukste cafés en kroegen, met en om elkaar! Met als gids en stapvriendin een in 'de kringen' wereldberoemde hoogblonde travestiet! Zij introduceert u in het bijzondere wereldje van de Amsterdamse uitgaanswereld. Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer