Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

TukTuk Rally in Amsterdam

Details over dit uitje

Ingrediënten voor Mokum Events' spannende TukTuk Rally in Amsterdam: een dozijn gemotoriseerde driewielers in felle rode, blauwe en gele kleuren, geïmporteerd uit de tropische inlanden van Thailand, een paar professionele Tuk Tuk-instructeurs die gelukkig weten waar de rem en het gaspedaal zit.

Daarbij een paar leergierige teams, die klaar staan om hun rijvaardigheidstest af te nemen en een goed voorbereide opdracht.

Mix het geheel tot een perfect georganiseerd 2 uur durend evenement en zie daar het resultaat! Voor uw bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest of familie-uitje in Mokum is dit event een perfect idee!

U wordt welkom geheten in een gezellige locatie hartje Amsterdam. Vervolgens gaat u in teamverband een gestolen Tuk Tuk opsporen aan de hand van diverse ludieke aanwijzingen die op diverse locaties in de stad te vinden zijn. U moet uw route zien te vinden en de dief in afzienbare tijd zien te identificeren.

Na afloop kunt u genieten van een heerlijke borrel en stoer doen over de prestaties van uw team. Het winnende gezelschap krijgt onze fantastische hoofdprijs! U kunt natuurlijk ook nog een heerlijk afsluitend diner reserveren!

Programma-indicatie:

14:00 Ontvangst
14:10 Welkomstwoord, gezamenlijke briefing en teamindeling
14:20 Kennismaken met chauffeur en bespreken team-strategie
14:30 Start Tuk Tuk Rally
16:30 Finish en prijsuitreiking
17:00 Einde programma

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer