Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Urban Streetgolf in Amsterdam

Details over dit uitje

In hartje Amsterdam gaan we de buurt onveilig maken. Met professionele materialen gaat u proberen de concurrentie af te troeven. Hoe maakt niet uit, als u aan het einde van het spel maar de beste scorekaart inlevert!

Wij stippelen een mooie golfroute voor u uit. In kleine groepjes gaat u de strijd met elkaar aan en tegelijkertijd kunt u genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.

Houd rekening met alle obstakels die u onderweg gaat tegenkomen: verkeer, waterhindernissen, bosjes etc. Uiteraard hanteren we de officiële golfregels dus als u uw bal het water inslaat of bij een grachtenpand naar binnenslaat dan levert dit strafslagen op! FOOOOOORRRRRREEEEEE!

Op de eindlocatie worden de scorekaarten ingeleverd en gaan we de eindstand opmaken. Ondertussen kunt u genieten van een welverdiend einddrankje, waarna we de winnaars nog even in het zonnetje zetten. Veel golfplezier!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Professionele materialen
  • Scorekaarten
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 32,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 29,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer