Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Variété La Vie en Rouge d´Amsterdam

Details over dit uitje
Variété La Vie En Rouge Mokum Events Amsterdam

Beleef in Variété La Vie en Rouge d´Amsterdam de authentieke sfeer van de Moulin Rouge van de Belle Epoque, met variété uit het Parijse nachtleven en geniet van een topdiner.

Bonjour a Madame Jeanne et un accordeoniste spectaculaire!

Deze avond vermaken zij u met de mooiste chansons. Met haar fantastische stem en de subtiele klanken van de Hot-Club Jazz van jazzkoning André Vrolijk zit u zeker op eerste rij klapstoelen!

Hij heeft zelfs opgetreden met de 'Toppers' en voor onze Koningin! Samen hebben deze twee artiesten furore gemaakt bij het Concours de La Chanson Alliance Française 2009 én de publieksprijs gewonnen van het concours. Zij wordt zelfs de nieuwe Piaf genoemd.

La Vie en Rouge is een dinnershow met een licht erotische uitstraling en verrassend mooie sfeerintermezzo´s met nummers van Edith Piaf en Josephine Baker, maar ook Willeke Alberti en Dorus komen als Hollandse smaakmakers zeker even langs!

Voor die echte muziekliefhebbers, francofielen, jazzlovers, bohemiens, mensen met een talent voor het echte 'Joie de Vivre' en iedereen die een unieke show en variétéavond wilt beleven! Bienvenue au Moulin Rouge d´Amsterdam!

Inclusief:
  • Cabaret
  • Zang en live muziek
  • Locatiehuur
  • Heerlijk drie gangen diner

Optioneel voor de echte feestliefhebbers:

- Trio Nadja et les Gamins (piano, contrabas, viool)
- Revuedanseressen Can-Can
- Buikdanseres
- Burlesque striptease
- Goochelaar

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan