Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Frisbee workshop Vondelpark in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events organiseert in Amsterdam's Vondelpark iets superleuks: een Frisbee workshop, voor degenen die het frisbeeën echt onder de knie willen krijgen.

Want wees eerlijk: wat u op het trapveldje naast uw huis deed, was eigenlijk niet veel meer dan een beetje spelen...!

11.00 - 13.00 Frisbee Workshop

Tijdens deze workshop in het Vondelpark in Mokum leert u alles over de frisbee zelf (weet u hoe het kan dat ze kunnen zweven?) de verschillende werp- en vangtechnieken en de verschillende takken van de frisbeesport.Tevens krijgt u een spectaculaire demonstratie door professionele frisbeespelers.

13.15 - 14.15 Picknick Lunch

Om de ochtend goed af te sluiten en er voor te zorgen dat u de middag uitgerust en met een voldaan gevoel kunt aanvangen, krijgt u van ons een picknickmand mee (inclusief kleed), vol met lekker dingen, zodat u lekker even kunt uitrusten, lunchen, drinken en genieten in het gezellige Vondelpark...

14.30 - 15.30 Rondvaart

Na de picknick stapt u aan boord van een luxe rondvaartboot, die u meeneemt voor een mooie vaart door de Amsterdamse grachten. Geniet van prachtige oude grachtenpanden, de talloze bruggen, de typische woonboten en natuurlijk het unieke stadsleven van Amsterdam.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Uitgebreide picknick naar keuze
  • Rondvaart

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!