Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Blije Vrijgezelledellendag vrijgezellenfeest in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events' Blije Vrijgezelledellendag is het ultieme vrijgezellenfeest in Amsterdam, speciaal bedoeld voor vrijgezellen dames en hun gevolg.

Verborgen nat Amsterdam

Stap aan boord van onze overdekte hoerensloep en Vaar mee door de mooiste, smalste en onbekendste grachten van Mokum.

Ontdek de intiemste plekjes van de stad, onder het genot van een glas heerlijke champagne. Om alvast in de stemming te komen, zeg maar...

Paaldansen

Gezeten aan de sfeervol gedempt verlichte bar en onder het genot van een heerlijke cocktail, vertelt een geroutineerde paaldanseres je alle ins en outs van het dansen ìn, òm en àan de gouden paal. Zij leert je hoe je je sexy beweegt rondom de gouden paal en hoe je de show steelt met enkele simpele moves (en natuurlijk je betoverende glimlach...).

Het èchte werk...

Vervolgens nemen we (letterlijk) een kijkje achter de schermen bij het èchte werk...Je ziet wat er achter de ramen schuilgaat. De ‘meisjes van plezier’ geven je graag een kijkje in alle intieme geheimen en trucjes die ze gebruiken om de illusie van de liefde hoog te houden.

Red Light Fotoshoot

Nadat je denkt alles te hebben gezien en meegemaakt, nemen we je mee naar een professionele visagist. De vrijgezelle dame zal door hem worden opgemaakt als een echte hoerenmadam! En dat is niet voor niets! Je neemt namelijk deel aan een echte fotoshoot achter de ramen van de Wallen!

Afterparty

We sluiten deze dag af met een gezellige borrel in een knus café op de Wallen. Hier kun je nog es op je gemak met elkaar bespreken wat je zoal geleerd en meegemaakt hebt. En wellicht bedenken hoe je de opgedane kennis in de praktijk kunt brengen...

Inclusief:
  • Boottocht met een glas champagne
  • Een workshop paaldansen excl. een luxe cocktail
  • Een make-up sessie door een visagist (alleen voor de vrijgezel)
  • Professionele fotoshoot achter een van de ramen op de Wallen
  • Een 'spannend' cadeau voor de vrijgezel
  • Een afscheidsdrankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer