Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varen en wakeboarden nabij Amsterdam

Details over dit uitje

Jullie worden bij het Centraal Station van Amsterdam opgehaald en door de schipper mee aan boord genomen. Binnen staat de koffie en thee al op u te wachten. Na een uurtje varen langs het pittoreske Durgerdam en door de Oranjesluis te zijn gegaan doemen de wakeboard boten in de verte al op!! Het feest kan gaan beginnen!

De eerste mensen gaan aan boord en krijgen een wetsuit aan. Na de uitgebreide uitleg van de instructeur over het wakeboarden en/of waterskiën zal het niet meer moeilijk zijn om de anderen op de boot te imponeren met professionele bochten en misschien wel een gedurfde sprong?! De rest van de collega’s zien dit geploeter onder het genot van een drankje aan. De beste stuurlui staan altijd aan wal he..

Optioneel:

Na zo’n twee uur waterpret kan de borrel beginnen. Tijdens de borrel wordt de BBQ al vast aangestoken en kan iedereen genieten van een heerlijke drumstick in de zon op het bovendek. De dj zet een heerlijk plaatje op en eventueel kan er een dansje gedaan worden in de buitenlucht.

Wanneer iedereen voldaan is varen we met ondergaande zon richting Amsterdam. De schipper legt de boot weer tegen de kade van Centraal en kan de groep tevreden weer naar huis!!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Wetsuit / wakeboard
  • Koffie / thee
  • Een uur heerlijk varen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer