Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wallentour met meesteres Lola in Amsterdam

Details over dit uitje
Wallentour Met Meesteres Lola Mokum Events Amsterdam

Speciaal voor mannelijke vrijgezellen heeft Mokum Events in Amsterdam de erotisch getinte Wallentour met meesteres Lola: u gaat de Wallen onveilig maken!

(ja, dat kan echt!).

De vrijgezel in uw midden zal benoemd worden tot onderdanige slaaf en, uiteraard met behulp van zijn ‘vrienden’, een aantal serieus erotisch getinte opdrachten uitvoeren.

Wat voor opdrachten?

Helaas kunnen we ze, om redenen van discretie en algemeen fatsoen niet hier op de website vermelden! Een tipje van de sluier willen we echter wel oplichten:

Denk aan begrippen als ontbloot… kaarsvet… kruipen… voeren… hoogtepunt…

Hmmm… nieuwsgierig, maar geen vrijgezel in uw familie of vriendenkring? Haha, geen nood! Ook vriendenclubs, personeelsverenigingen, buurtgenoten en geloofsgenoten zijn welkom! En vanzelfsprekend mogen vrouwen ook mee!

Spannend hè?

Fotoshoot:

Altijd jezelf es willen zijn, eh…zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Mokum Events biedt je nu die mogelijkheid! Informeer naar wat kan en niet kan…

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan